Raamtekeningen

Leerlingen van Musart - Kunsthumaniora Kindsheid Jesu te Hasselt plaatsten i.s.m. het Netwerk Palliatieve Zorg Limburg vzw raamtekeningen bij verschillende zorgvoorzieningen. 

Op deze manier willen ze hulpverleners bedanken voor alle volgehouden inspanningen en inzet in de precaire omstandigheden van de coronapandemie. Palliatieve zorg verlenen in deze crisis was een hele uitdaging! 
Ongeziene uitdagingen kwamen op de zorgvoorzieningen af. Tijdens het Vlaams Congres Palliatieve Zorg op 7 oktober wil men het thema “Onder druk communiceren in palliatieve zorg“ verder uitdiepen. 
Via deze website  http://www.palliatief.be/vlaamscongres_2021 kan u hierover meer informatie vinden. De raamtekeningen zullen ook tijdens het digitaal Vlaams Congres getoond worden. 

Bij deze willen we de organisatie bedanken voor de nominatie van ons woonzorgcentrum en uiteraard hartelijk bedankt aan de leerlingen voor het prachtige werk!  
De mooie raamtekeningen zijn zowel aan de voor-, zij- als achterkant van het woonzorgcentrum te bezichtigen! 

Enkele sfeerbeelden

Recent nieuws
Week van de valpreventie

De week van de valpreventie zit erop.Het was een meer dan geslaagde week! Voor meer foto's en filmpjes kan je naar onze facebookpagina gaan via onderstaande link: https://www.facebook.com/wzcimmaculataoverpelt   

Lees meer
Sportieve start van de valpreventieweek!

Vandaag werd de week van de valpreventie sportief ingezet! Op enkele diensten vond de fietsmarathon plaats. Komende dagen zijn de andere diensten aan de beurt. Welke dienst zou de meeste kilometers fietsen? :)    Klik HIER voor een kleine sneak peak!

Lees meer