Raamtekeningen

Leerlingen van Musart - Kunsthumaniora Kindsheid Jesu te Hasselt plaatsten i.s.m. het Netwerk Palliatieve Zorg Limburg vzw raamtekeningen bij verschillende zorgvoorzieningen. 

Op deze manier willen ze hulpverleners bedanken voor alle volgehouden inspanningen en inzet in de precaire omstandigheden van de coronapandemie. Palliatieve zorg verlenen in deze crisis was een hele uitdaging! 
Ongeziene uitdagingen kwamen op de zorgvoorzieningen af. Tijdens het Vlaams Congres Palliatieve Zorg op 7 oktober wil men het thema “Onder druk communiceren in palliatieve zorg“ verder uitdiepen. 
Via deze website  http://www.palliatief.be/vlaamscongres_2021 kan u hierover meer informatie vinden. De raamtekeningen zullen ook tijdens het digitaal Vlaams Congres getoond worden. 

Bij deze willen we de organisatie bedanken voor de nominatie van ons woonzorgcentrum en uiteraard hartelijk bedankt aan de leerlingen voor het prachtige werk!  
De mooie raamtekeningen zijn zowel aan de voor-, zij- als achterkant van het woonzorgcentrum te bezichtigen! 

Enkele sfeerbeelden

Recent nieuws
Room with a view

Room with a view - Babyboomers gezocht! Ben jij tussen de 65 en 75 jaar en wil jij actief meedenken over de woonzorg van morgen? Dan is nu jouw moment aangebroken! Integro Vzw start met 30 personen uit de babyboomgeneratie een denkproces op. Vandaag lanceren we de campagne

Lees meer
Raamtekeningen

Op vrijdag 4 juni kwamen leerlingen van het kunsthumaniora 'Musart' in ons wzc Immaculata een aantal raamtekeningen maken. Intussen zijn ze bij de laatste raamwassing terug verwijderd. De tekeningen waren geplaatst op vraag van het Netwerk Palliatieve Zorg, die dit jaar

Lees meer