Update Covid-besmetting in WZC Immaculata (9 januari)

 
Beste familie, mantelzorger,...
 
Hier even een update rond covid-19.
Zoals we jullie eerder lieten weten, zijn gisteren al onze bewoners en medewerkers opnieuw getest. Gisterenavond kreeg we de uitslagen. Helaas was dit geen goed nieuws. 
Er zijn 4 bewoners bijkomend positief getest en 9 medewerkers. 
 
De besmette bewoners worden in de loop van de voormiddag verhuisd naar onze cohortafdeling. Er verblijven dan 15 bewoners op de cohortafdeling. 
Het eerste wat we nu gaan doen, is ons terug even reorganiseren. We gaan ervoor zorgen dat er op elke afdeling voldoende medewerkers zijn om al onze bewoners de beste zorgen te geven. 
Verder kijken we naar volgende week. We trachten maandag een streng gecontroleerde bezoekregeling uit te werken voor de afdelingen waar bezoek kan worden toegelaten. Later meer hierover. 
 
We willen iedereen danken voor de inzet en het begrip. We moeten hier nu even door en bekijken het verder dag per dag. We houden jullie zeker op de hoogte!
 
Ivo Claes,
Campus
 
Recent nieuws
Update Covid-besmetting in WZC Immaculata (5 januari)

  Beste familieleden, mantelzorger,... Graag wil ik jullie verder informeren over de huidige situatie in ons woonzorgcentrum.  Helaas is er 1 bewoner overleden in het ziekenhuis ten gevolge van corona. We betuigen onze oprechte deelneming aan de familie.Er

Lees meer
Update Covid-besmetting in WZC Immaculata (4 januari)

  Beste familieleden, mantelzorgers, Jullie hebben het vast en zeker al gehoord. Wij hebben sinds vrijdag een uitbraak van het Coronavirus. We willen jullie graag even verder informeren over de huidige situatie. Afgelopen weekend zijn al onze bewoners en medewerkers

Lees meer