Update coronamaatregelen

Beste familieleden, mantelzorgers,...

 
Vandaag vernamen we dat alle bewoners van ‘t  Meike, ‘t Reepke, den Tuiert en Den Dries negatief testte bij de eerste screening. We zijn hier heel blij mee! We hebben dan ook kunnen beslissen in overleg met de CRA dat we het bezoek op deze afdelingen terug wordt toegelaten zoals voor de sluiting. We willen er wel de aandacht op vestigen dat we nog in een incubatietijd zitten en er alsnog besmettingen kunnen optreden. Daarom vragen we om jullie strikt te houden aan de gemaakte afspraken. Volgende week volgt een nieuwe testronde.
 
De bewoners en medewerkers van de Lommert werden vandaag voor de tweede maal gescreend. Ook werden alle medewerkers aan een test onderworpen. Het is nu wachten op deze resultaten.
 
We houden jullie op de hoogte!
Ivo Claes
Campusdirecteur WZC Immaculata 
Recent nieuws
Week van de valpreventie

De week van de valpreventie zit erop.Het was een meer dan geslaagde week! Voor meer foto's en filmpjes kan je naar onze facebookpagina gaan via onderstaande link: https://www.facebook.com/wzcimmaculataoverpelt   

Lees meer
Sportieve start van de valpreventieweek!

Vandaag werd de week van de valpreventie sportief ingezet! Op enkele diensten vond de fietsmarathon plaats. Komende dagen zijn de andere diensten aan de beurt. Welke dienst zou de meeste kilometers fietsen? :)    Klik HIER voor een kleine sneak peak!

Lees meer