Update Covid-besmetting in WZC Immaculata (16 november)

Beste familieleden, mantelzorgers, 

Hier even een update rond de vastgestelde COVID-19 besmettingen in ons woonzorgcentrum.  

Na de testing van afgelopen zaterdag is gebleken dat er nog 1 bewoner en 1 medewerker besmet zijn met het coronavirus. Gezien de besmette medewerker de afgelopen periode in heel het huis gewerkt heeft dienen we de toestand zorgvuldig in kaart te brengen.  

We hebben dan ook de moeilijke beslissing genomen om ons woonzorgcentrum tijdelijk te sluiten voor alle bezoek. Bewoners zullen ook allemaal tijdelijk terug op de kamers verblijven.  

Morgen starten we met een uitgebreide screening van bewoners. Ook alle medewerkers zullen in de loop van de week getest worden.  

In tussentijd start het woon- en leefteam met het inzetten op contact via telefoon, skype, whatsapp. U zal hierover door hen gecontacteerd worden. Verdere communicatie rond praktische zaken zoals bv. de was zal door het betrokken diensthoofd gebeuren. 

We hopen dat we door snel te handelen het virus alle kansen ontnemen om zich verder te verspreiden en zo ook weer snel over kunnen gaan tot een normale werking.  

We houden jullie op de hoogte! 

Ivo Claes, 
Campusdirecteur WZC Immaculata 

Recent nieuws
Update Covid-besmetting in WZC Immaculata (9 januari)

  Beste familie, mantelzorger,...   Hier even een update rond covid-19. Zoals we jullie eerder lieten weten, zijn gisteren al onze bewoners en medewerkers opnieuw getest. Gisterenavond kreeg we de uitslagen. Helaas was dit geen goed nieuws.  Er zijn 4

Lees meer
Update Covid-besmetting in WZC Immaculata (5 januari)

  Beste familieleden, mantelzorger,... Graag wil ik jullie verder informeren over de huidige situatie in ons woonzorgcentrum.  Helaas is er 1 bewoner overleden in het ziekenhuis ten gevolge van corona. We betuigen onze oprechte deelneming aan de familie.Er

Lees meer