Communicatie maatregelen

Zie onderstaande communicatie van onze directeur, Ivo Claes:

 

Beste familieleden, beste bezoeker van ons woonzorgcentrum,

 

De snelle stijgingen van het aantal coronabesmettigen van de laatste dagen baart ons allemaal ernstig zorgen.

We moeten heel voorzichtig blijven!

Na overleg met onze coördinerende arts, Dr. Loos M. en de andere huizen van VZW Integro hebben we besloten om voorlopig geen grote wijzigingen door te voeren in onze bezoekregeling.

We vragen wel aan alle familieleden en bezoekers van ons woonzorgcentrum om strikt de afspraken voor ons huis te blijven volgen.

We maken graag volgende afspraken:

-Alleen bezoek op de kamer van partner, kinderen en schoonkinderen tussen 10u en 18u. Ook durven we vragen om tijdelijk het aantal personen dat op bezoek komt tot het minimum te beperken. Hoe meer personen, hoe meer bubbels, hoe groter het risico.

-Slechts 1 bezoeker tegelijkertijd op de kamer.

-Verplicht registreren bij aankomst.

-Handen ontsmetten bij het binnenkomen en buitengaan.

-Mondmasker dragen gedurende het volledige bezoek, ook op de kamer.

-1.5 meter afstand bewaren, ook op de kamer.

-Alleen bezoek op de kamer, niet in de gemeenschappelijke ruimten.

-Bij de minste twijfel of mogelijke symptomen van corona of bij nauw contact met personen met symptomen, niet op bezoek komen.

-Na een vakantie in rode of oranje zone niet op bezoek te komen tot na ontvangst van de 2e negatieve testuitslag (dus tot minimaal 14 dagen na de vakantie)

-Tijdens wandelingen buiten onze voorziening de sociale afstand steeds aanhouden. De bewoner draagt vanaf nu ook een mondmasker tijden de wandeling.

-Voorlopig tijdens de wandelingen niet naar drukke plaatsen (winkels, terrasjes, feesten, bijeenkomsten…) gaan.

-We vragen om familiefeesten te vermijden de komende tijd. Er kunnen hiervoor echter uitzonderingen worden aangevraagd via het diensthoofd of directie. Er wordt dan voor extra beschermingsmateriaal gezorgd.

Voor verdere concrete vragen of info kan u steeds terecht bij onze medewerkers, afdelingshoofden of directie. Wij zoeken dan samen met u naar de meest veilige omstandigheden voor uw bezoek of plannen.


Namens onze bewoners hartelijk dank voor uw medewerking en begrip.


Vriendelijke groeten,
Ivo Claes

Recent nieuws
Week van de valpreventie

De week van de valpreventie zit erop.Het was een meer dan geslaagde week! Voor meer foto's en filmpjes kan je naar onze facebookpagina gaan via onderstaande link: https://www.facebook.com/wzcimmaculataoverpelt   

Lees meer
Sportieve start van de valpreventieweek!

Vandaag werd de week van de valpreventie sportief ingezet! Op enkele diensten vond de fietsmarathon plaats. Komende dagen zijn de andere diensten aan de beurt. Welke dienst zou de meeste kilometers fietsen? :)    Klik HIER voor een kleine sneak peak!

Lees meer